Magazinul online trioulideal.ro vă oferă posibilitatea de a personaliza propriul tricou cu mesaje unice create de noi sau cu ideile tale!

Folosim tricouri de calitate și în funcție de graficul dorit imprimarea se face print transfer termic sau imprimare digitală direct pe material textil- DTG. Ambele variante fiind rezistente la spălat.

Imprimarea DTG este o tehnologie inovatoare care conferă un aspect deosebit și durabilitatea imrpimeului. Prin aceasta tehnologie cele mai creative idei ale tale pot fi imprimate pe suporturi textile. (text, poze, ilustrații). Folosim doar produse originale, cerneală pe bază de apă este eco-friendly și este special creată pentru a adera perfect pe material.

Tricouri albe

Tricourile de marca Sol’s, sunt din 100% bumbac. Bumbacul este una dintre materialele cele mai nobile, având următoarele proprietăți:
Bumbacul este 100% natural și datorită acestei proprietăți nu este alergen.Hainele din bumbac sunt moi și nu se freacă dur pe piele.Bumbacul permite o bună aerisire și păstrează corpul aerisit.Este biodegradabil.Țesătura poate suporta temperaturi ridicate, fără a afecta calitatea sau durabilitatea sa. Prin urmare, țesăturile din bumbac pot fi sterilizate, ceea ce le face perfecte si pentru nou-născuți.

Tricouri colorate

Tricourile colorate sunt de marca Sol’s. Sunt 100% bumbac și au proptietățile asemănătoare ca și tricourile albe. Îți oferim o gamă largă de culori disponibile. Tricouri colorate de calitate, care rămân pline de culoare după spălări repetate.

dtg

Este un procedeu modern, de ultima tehnologie, folosit pentru personalizarea materialelor textile 100% bumbac.

DTG
transfer termic

Este procedeul de personalizare realizat prin aplicarea la o temperatură ridicată, cu ajutorul unei prese, a unei folii speciale de termotransfer. Poate fi aplicat pe orice tip de material textil din bumbac sau poliester.

TRANSFER TERMIC
Program call center

LUNI – VINERI

8:30 – 16:30

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ

Închis