Termeni si condiții generale

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Definiții

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

TRICOULIDEAL.RO: reprezintă firma SC. Setino Impex S.R.L., cu sediul in Blvd. 21 DECEMBRIE 1989, Nr. 40., ap. 3 , înregistrata la Registrul Comerțului Cluj-Napoca, sub nr. J12/2128/04.06.2004 si având Codul Unic de Înregistrare RO16491184.

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând TRICOULIDEAL.RO, care se afla la adresa www.tricoulideal.ro , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către TRICOULIDEAL.RO.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

Informatii despre produse

TRICOULIDEAL.RO face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. In cazul in care anumite produse nu sunt pe stoc, ne rezervam dreptul de a va oferi un produs mai scump, respectand culoarea , marimea si tipul , la acelasi pret ca cel din comanda initiala.

Drepturile și obligațiile părților contractante

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si TRICOULIDEAL.RO si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca TRICOULIDEAL.RO se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

TRICOULIDEAL.RO foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Politica de facturare, plăți și livrare

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult 3 zile lucratoare.

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Comenzi din teritoriul Romaniei
La comenzile plasate sub 70 Ron, taxa de transport este 15 Ron, la comenzile cu valoare mai mult de 70 Ron livrarea este gratuita.
Livrarea se face prin FAN Courier, in zona de acoperire a firmei. In afara acestei teritoriu, livrarea se face prin Posta Romana.

Comenzi din afara Romaniei
Deocamdata nu avem posibilitatea de a livra comenzi din afara Romaniei.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Confidentialitatea datelor personale

TRICOULIDEAL.RO se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de livrare si adresa de email. In cazul persoanelor juridice datele solicitate enumerate de mai sus se extinde cu datele firmei respectiva. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Tricoulideal.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Logo-urile, designurile si fisiierele furnizate de utilizator sunt folosite numai cu scopul de a realiza produsele comandate. Aceste documente in continuare nu vor fi folosite pentru alte scopuri.

Politica de returnare produse

Va rugam sa verificati coletul la preluare. Nu acceptam returnari in cazuri in care din cauza livrarii s-a deteriorat produsul. In cazul altor deteriorari acceptam returnari in 3 zile lucratoare, dupa preluarea coletului. (De exemplu: deteriorari pe materialul produsului sau a printului).

Produsele comandate cu design-urile noastre poate fi returnate in 30 de zile. Aceste articole trebuie sa fie fara urme de folosire. Produsele comandate cu design-ul clientului nu poate fi returnate.

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

Va rugam sa cititi si sa urmati instructiunile referitoare la spalarea si calcarea produselor. Nu acceptam returnari la produsele deteriorate din cauza nerespectarii aceste instructiuni.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
• intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
• deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
• informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
• posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
• neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
• continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
• produsul comandat nu este pe stoc
• identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.