Politica de returnare produse

Va rugam sa verificati coletul la preluare. Nu acceptam returnari in cazuri in care din cauza livrarii s-a deteriorat produsul. In cazul altor deteriorari acceptam returnari in 3 zile lucratoare, dupa preluarea coletului. (De exemplu: deteriorari pe materialul produsului sau a printului).

Produsele comandate cu design-urile noastre poate fi returnate in 30 de zile. Aceste articole trebuie sa fie fara urme de folosire. Produsele comandate cu design-ul clientului nu poate fi returnate.

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

Va rugam sa cititi si sa urmati instructiunile referitoare la spalarea si calcarea produselor. Nu acceptam returnari la produsele deteriorate din cauza nerespectarii aceste instructiuni.