Nimic nu se compară cu râsul plin al unui copil când petrece timp prețios cu familia lui, ori când descoperă din an în an farmecul Crăciunului. Iar când aceste activități se realizează în aceeași timp, atunci devine momentul o amintire de rememorat chiar și cu anii în urmă. Cadourile de Crăciun copiii preferă câteodată nu pot fi incluse în buget, dar aici găsești câteva idei pentru a înlocui poneiul mult așteptat, ori mașina Lego cel mai nou.

1.Ornamentele familiei spun o poveste intimă și personală pentru membrii acesteia. A cumpăra un ornament de pom fiecare an este o tradiție. În timp ce părinții se bucură de copii, copiii primesc pe lângă un cadou ales de ei și o amintire euforică.

2.Tricourile personalizate au devenit un evident trend în anii trecuți, fiind o soluție perfectă fie vorba  de oricine. Ca și cadouri de Crăciun copiii sunt bucuroși să le vadă personajele lor preferați pe un hoodie, pe o bluză, sau chiar pe un pijama. Iar celor mai mari un citat din cartea lor preferată, un meme, o poză care aduce nostalgia anului trecut, sau o glumă pe care numai voi le înțelegeți poate primi o valoare mai mare în ochii celori dragi, decât un cadou impersonal, dar cu eticheta de preț cu mai multe 0-uri.

3.O seară petrecută afară, în natură, ori la patinoat e un cadou de neînlocuit pentru cei mici, când în timpul săptămânii nu au șansa să se întâlnească cu părinții doar pentru un timp limitat. Pentru această ocazie un set de tricouri personalizate pentru membrii familiei poate captura momentul unic, reamintit de câte ori cineva se îmbracă în el.

Anul acesta surpriza nu trebuie să se afle sub pom, pot să inventezi cadouri de Crăciun pe care copiii nu o să uite niciodată, și care le reamintesc de familia lor.