Dacă conceptul de minimalism este cunoscut pentru tine, atunci îți prezentăm un proiect fenomenal pe care ai și tu posibilitatea să-l încerci! “Project 333” este o inițializare timp de 3 de luni în care 33 de articole, adică haine, accesorii și încălțăminte, alcătuiesc toată garderoba ta. Pentru acest timp alocat ești nevoit să conbini outfituri doar din aceste 33 de elemente. Poate fi un joc al creativității, a stilului, a modei, și nu în ultimul rând, o afirmație contra gândirea noastră capitalistă, prea comfortabilă. Hainele sunt niște obiecte care trebuie tratate în mod corespunzător. O persoană nu poate fi caracterizată prin bunăstarea materială. Moda se bazează pe schimbarea constantă. Iar noi putem controla mintea și nevoile noastre, astfel încât să trăim emoția de autorealizare și în posesia lucrurilor mai puține.

Întrebarea ta este: cum? Cheia este focalizarea pe calitate și valoarea sentimentală care obiectul reprezintă pentru tine. Hainele pe care le purtăm zi de zi rămân între cele 33 de articole. Ce facem cu restul lucrurilor? Cu blugii pe care nu le porți de 3 ani pentru că sunt cu 2 mărimi mai mici? Cu rochia care era mai scumpă decât salariul tău de o lună, și acum nu ai nicio ocazie s-o porți? Sau cu cerceii primiți de la iubitul tău care nu îți plac, dar n-ai avut curajul să-i zici? Toate aceste articole stau în dulap sau garderobă pentru că au o valoare sentimentală cu care te simți legat de ele. Acum a venit timpul pentru a le selecta!

Care sunt atunci hainele care rămân? După ce criterii le poți selecta? Tricouri personalizate cupluri, sandalele sau cizmele preferate, inelul primit de la bunica, sau orice haină și accesorii favorite sunt cele care te fac fericit când le ai pe tine, purtându-le te fac să ai încredere în sine, să te simți comfortabil și cel mai important lucru este, că te fac să fii tu! Selectarea hainele menționate mai sus depind numai de tine, gândește-te de care ai nevoie și care vor pleca din garderobă.

Astfel vei redescoperi garderoba, vei crește amibiția și conștientizarea spre un stil de viață minimalistă, în armonie cu mediul, și te provoci propria concepție de modă, de stil.

P.S. Încearcă acest experiment cu iubitul sau iubita și descoperiți tricouri personalizate cupluri, care pot fi articolele nr. 33 de pe această listă, pentru un outfit minimalist!