Probabil și tu ești deja familiarizat cu tricourile clasice pentru cupluri, care au numele brodat a persoanei dragi, sau care sunt identice. La fiecare magazin poți să le întâlnești astfel de produse scumpe, totodată fără niciun aspect original. De aceea a venit timpul tricourilor personalizate cupluri cu poză! Pentru a dărui iubitului sau iubitei un cadou excepțional, unic în toate felurile posibile, acum ai 6 idei să te ajute în decizia ta:

  1. Set de pijamale

Când ești nevoit să petreci o perioadă îndelungată în pijamale, poți profita de situația schimbată cu un set de pijamale cu designuri identice sau asemănătoare, care transformă serile de iarnă într-o petrecere, timp de calitate împreună cu persoana iubită.

  1. Tricouri Tie-Dye

O dupămasă liberă și niște coloranți sunt suficiente pentru a transforma o haină veche într-o piesă nouă. De asemea, se pot cumpăra tricouri, blugi pictate cu tehnica tie-dye, și după aceea a adăuga amănunte personale. Așadar, protejăm natura prin reciclare, și hainele noastre vor reflecta tot ceea ce suntem, talentul, ambiția, și stilul nostru personal.

  1. Rochie și cămașă cu același imprimeu

Fie imprimeu de animal, banană, tropical, sau orice altă combinație de doodleuri, patternul similar trimite un mesaj puternic: noi suntem împreună, o echipă!  Acele „tricouri personalizate cupluri” cu poza voastră despre voi însuți, ori despre o amintire, un film, sau despre ceea ce este aproape de inima voastră, care primește un alt sens pentru voi, ce nimeni altcineva nu va înțelege, acele tricouri vor face să zâmbiți împreună.

 

  1. Stil diferit, material identic

Un material sugerează eleganță, îngrijire, personalitate, și multe alte aspecte care te fac să ieși în evidență între hainele mainstream, cumpărate dintr-un magazin global, o companie gigantică, unde calitatea rămâne în umbră pentru cantitatea mărită. În cazul cuplurilor, sau surorilor/farților, materialul identic joacă rolul apartenenței. Este o afirmație despre relația voastră.

 

  1. Cu poză personală

Tricouri personalizate cupluri cu poză este un trend nou pentru ultima generație. “Tu ești ceea ce porți”- un slogan între tinerii, care cheltuiesc sume excesive numai pentru a sublinia încrederea în sine, sau pentru a primi un impuls de motivație legată de bunuri materiale, pentru ei shoppingul este o terapie de relaxare, și haina nouă cireșea pe tort. Nu este o condiție să cheltuim excesiv, cum ne imploră capitalismul. Originalitatea se naște când ne lăsăm inspirați de influențele exterioare, când avem idei reformate și lăsăm porțile deschise. Când curajul învinge limita zonei de comfort.

  1. Tricou pentru a atrage atenția asupra unei cauze nobile

Hainele pot funcționa ca și un obiect pentru a ajuta o cauză importantă pentru noi. A cumpăra un tricou pentru a contibui la o donație astăzi nu este un lucru ieșit din comun. Atunci de ce nu inițializăm și noi ca să folosim acest mod indirect de comunicare? Sunt numai ocazii limitate când o persoană are capacitatea și ocazia să se comporte ca un influencer. Nu mai rata acele mici semne care, ca și o reclamă în televizor, au o putere asupra subconștientului.