Tricourile personalizate de crăciun pot aduce pe toată lumea în spiritul sărbătoriilor! De aceea este o idee foarte bună de cadou pentru toate familia dar îți poți răsfăța și pe prietenii! Am colectat cele mai bune idei pentru  tricouri personalizate craciun, sperăm să găsești și tu designul care se potrivește stilului tău!

Tricouri personalizate crăciun cu animale

Nu numai copiilor le plac animalele pe haine, și noi purtăm cu plăcere tricouri personalizate crăciun colorate. Un trend nou sunt figurile Tangram. Asta înseamnă că animalul sau design-ul ales, este proporționat la bucăți geometrice. Aceste bucăți se pot colora separat și din aceste părți se realizează design-ul dorit.

Tricouri personalizate crăciun “URÂTE”

Story-ul tricourilor personalizate crăciun “URÂTE” a început în anii optzeci și în fiecare an e și mai trendy.. Această linie de vestimenație până acum a fost caracteristicul puloverilor, dar acum apar și tricouri de crăciun “urâte”. Dăruiește acest tip de tricouri personalizate crăciun pentru prieteni sau rude care îi plac cadourile amuzante.

Tricouri personalizate crăciun cu fulgi de nea

Îți oferim această idei de cadou celor care le plac cadourile mai sentimentale, care vor să dăruiască nu numai un simplu tricou, ci și un mesaj ascuns. Fulgile de nea sunt foarte diversificate, nu găsești două asemănătoare. Așa este și cu oamenii. Caută pentru fiecare dintre membrii falmiliei o fulgă de nea, care se potrivește cu persoana aleasă și dăruiește tricouri personalizate crăciun cu fulgi de nea pentru cei dragi!

Tricouri personalizate crăciun cu mesajul tău

Dacă tot nu găsești design-ul potrivit e o idee bună să alegi un vers, un rând  dintr-o poezie de crăciun. Magia cuvintelor vor aduce spiritul sărbătoriilor.

Lista ideilor de tricouri personalizate crăciun niciodată nu poate să fie completă și noi ne bucurăm de asta. Te așteptăm, să ne trimiți și ideile tale, prin comandarea tricourilor personalizate crăciun!